Woensdag 24 juli
Ons bedrijf kent de volgende soorten vervoer:

Straattaxi

Op elk moment van de dag kunt u bij ons terecht voor particulier vervoer. Wanneer u nou simpel van A naar B wilt, kunt u gebruik maken van onze reguliere straattaxi. De straattaxi is 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar voor personenvervoer. Hiervoor dient u telefonisch contact met ons op te nemen via 0541 – 29 12 21.

Ziekenvervoer

Binnenkort beschikbaar.

Leerlingenvervoer

Ons bedrijf verzorgt dagelijks het vervoer voor leerlingen welke gebruik maken van het speciale onderwijs. Zij worden dagelijks van huis naar school gebracht en weer terug. Onze chauffeurs zijn allen in bezit van een chauffeurspas en beschikking over een EHBO-cursus, zodat zij hulp kunnen verlenen bij het geval van calamiteiten. Uw kind is geheel onze zorg zodat u geen omkijken heeft.

Regio taxi

In Twente kunt u gebruik maken voor taxiritten in de regio voor een aannemelijk tarief. De regio taxi is te vergelijken met het Openbaar Vervoer maar is dan van deur tot deur.

Het tarief voor de regio taxi is gereduceerd voor mensen met een handicap. Reizen wordt zo een stuk aantrekkelijker zonder moeite tegen een laag tarief. Hiervoor kunt u een aanvraag indienen bij uw gemeente, waarna, na goedkeuring, u een vervoerspas ontvangt.

Wanneer u wenst met de regio taxi te worden vervoerd, moet u telefonisch minimaal één uur voor vertrek reserveren. Indien het een prioriteitsrit betreft, u moet op een bepaald tijdstip aanwezig zijn, kunt u dit aangeven zodat hier rekening mee wordt gehouden. Hiervoor moet u echter minimaal twee uur van te voren reserveren.

Reserveren kan via: 0900 - 1814

Voor meer informatie over de regio taxi verwijzen we u graag door naar http://www.regiotaxitwente.nl

Discovervoer

Uitgaan zonder zorgen maken over vervoer kan met Taxi Ootmarsum worden geregeld. Om teleurstellingen te voorkomen wordt het aangeraden vroegtijdig te reserveren.

Groepsvervoer

Wanneer u met een groep wilt worden vervoerd kan Taxi Ootmarsum dit regelen m.b.v. taxibusjes. Per busje kunnen er maximaal 8 personen worden vervoerd.
 Taxi Ootmarsum
 De Mors 42 7631 AK Ootmarsum
   T 0541 - 29 12 21 F 0541 - 29 11 55 E info@taxiootmarsum.nl